fotbollströjor barn mbappe DateMatchTimeTV?Sep

fotbollströjor barn mbappe DateMatchTimeTV?Sep 23West Ham 2-3 Tottenham12:30SkySep 23Burnley 0-0 Huddersfield Town15:00Ingen 23Sep 3Swansea City 1-2 Watford15: 00IngenSep 23Stoke City 0-4 Chelsea15:00IngenSep 23Leicester City 2-3 Liverpool17:30BTSep 24Brighton 1-0 Newcastle16:00SkySep 25Arsenal 2-0 West Brom20:00Sky
Den tidiga avspark förra helgen var på London Stadium, där Tottenham körde in i en 3-0-ledning i andra halvlek.

West Ham drog dock tillbaka ett innan Serge Aurier blev utvisad, och Cheikhou Kouyates andra gjorde det till ett väldigt nervigt avslut för Spurs, som nästan höll ut med tre poäng.

Senare vann Manchester United en 1-0-seger i Southampton trots att de tål sen press tack vare Romelu Lukakus sjätte ligamål för säsongen.

Försvarsmästarna Chelsea var mer övertygande mbappe fotbollströja barn vinnare, med Alvaro Moratas hattrick som ledde dem till en 4-0-seger i Stoke City - liksom Manchester City, som vann med 5-0 efter fyra mål i andra halvlek mot Crystal Palace.